Marijana Mićić: Prestala sam da odgovaram na pitanja o udaju (VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Feb.2017, 21:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marijana Mićić: Prestala sam da odgovaram na pitanja o udaju (VIDEO)

Moj dečko je tip koji će doći na svadbu kako god obučen i reći samo: "ajde da uradimo i to", otkriva za "Blic" Marijana.

Voditeljka se udaje, i to samo u novoj predstavi "Od A do Da” u kojoj joj je partner Bojan Perić, a u stvarnom životu je ipak malo drugačije. Iako ne planira venčanje sa dugogodišnjim partnerom, producentom Milošem Marjanovićem, jedna bliska osoba je stalno propituje.

- Mama, mama i mama me pita kada ću da se udam... I ja sam prestala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da odgovaram... - rekla nam je kroz šalu Marijana.

A ako se ikada bude udavala, to će biti vrlo nesvakidašnje.

- Neću svog budućeg muža vući za kravatu, mislim da on neće ni nositi kravatu. On će doći kako god i reći ajde da uradimo to.

Ipak, rado bih u svakoj situaciji rekla da.

- Ne vidim zašto je teško reći "da", meni je uvek mnogo teže da kažem "ne" - tajanstvena je Marijana Mićić.

U predstavi se dočaravaju momenti od samog upoznavanja do kraja veze koja se kruniše brakom, a pošto je voditeljka stigla upravo do te tačke, otkriva:

- Kada ste dugo u vezi, naravno da vam fali ono sa početka - da li će da me pozove, jao nije me pitao da se nađemo, pa šta sad da radim... ali je, s druge strane, ta neka stabilnosti koju imam možda za mrvicu jača od početne usplahirenosti. Pre bih izabrala ovo, pa možda malo da se igramo početka.

Iako o svom odnosu s Milošem ne voli često da priča u javnosti, za "Blic" je ispričala kako se ponaša u vezi.

- Nisam majčinski tip pa da ga pitam da li ti je toplo, hladno... Jesi li jeo. Kad budem htela da se zabavljam s detetom, rodiću ga. Nisam ni za celodnevna kuckanja SMS-ova. Možda na početku veze, ali sad se uglavnom dopisujemo sa "gde si, šta si, kad se vidimo...", i to je kraj - kaže Marijana Mićić.

Ona bi svom partneru oprostila sve, ali samo jednom.

- Polazim od sebe i smatram da bi ljudima trebalo oprostiti grešku i da svako ima pravo na samo jednu šansu. Jer, ako pogrešiš jednom, ne mora da znači da ćeš ponoviti, ali ako pogrešiš drugi put, desiće se i treći, četvrti... Drugi put ne praštam - kaže Marijana Mićić.

Ostajem sa svojim zvezdicama

Kolika je odgovornost rad sa decom?

- Prelepo je i nikada se ne bih menjala sa Milanom Kalinićem. Sa decom jeste teže jer morate da pazite kako se ponašate i šta govorite, nema šala koje bih privatno rekla itd., ali ta njihova čistota, iskrenost, lepota i energija koju imaju je neporcenjiva, tako da ostajem sa svojim zvezdicama.

Leontina je najstroža prema tebi?

- To je istina, stalno me pita zašto imam kratku haljinu, što sam uradila nešto, ali ako je gledam kao svoju mamu, a mene moja mama mnogo voli, onda me i ona voli.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.