Manekenka izbola bivšeg dečka

Izvor: Mondo, 06.Jul.2015, 06:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka izbola bivšeg dečka

Nekadašnji supermodel u pritvoru zbog napada na francuskog biznismena.

Sofi Anderton, nekada jedna od vrhunskih manekenki na modnoj sceni, uhapšena je pošto je nožem napala bivšeg dečka Gija Urkara, piše "Dejli mejl".

Sofi (38), koja se borila sa zavisnošću od kokaina, nakon svađe je napala bivšeg i ubola ga kuhinjskim nožem u ruku. Ona je uhapšena a Urkar je prebačen u bolnicu, gde mu je rana sanirana.

"U pitanju je nasilje u porodici, žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je uhapšena a muškarcu je ukazana pomoć", saopštila je londonska policija.

Andertonova je bila zaštitno lice (i telo) brendova "Vonderbra", "Gosar" i drugih, ali joj je karijera krenula nizbrdo kada je počela da pije i da se drogira. Svojevremeno je priznala da je na kokain trošila po hiljadu funti nedeljno, i da je naplaćivala bogatim biznismenima seks kako bi mogla da kupuje drogu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.