Mandi prekršajna prijava zbog sukoba sa Danijelom

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 06:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandi prekršajna prijava zbog sukoba sa Danijelom

Tužilac je odredio da nema elemenata za krivično gonjenje manekenke pa će samo platiti kaznu u iznosu od pet do deset hiljada dinara.

Manda Popović saslušana je juče u beogradskoj policijskoj stanici 29. novembar zbog napada na folk pevačicu Danijelu Vranić, koji se desio pre dve nedelje u jednoj kafani. Manda je prošla samo sa prekšajnom prijavom pa će zbog narušavanja javnog reda i mira platiti novčanu kaznu.

Kako „Blic“ saznaje, u petak po podne u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojstvu svedoka saslušana je i starleta Soraja Vučelić, koja je bila prisutna kada je Manda došla u sukob sa Danijelom, koja je ovaj slučaj dan kasnije prijavila policiji.

Kako nezvanično saznajemo, pevačica nije imala potvrdu da je zadobila fizičke povrede zbog čega i nema elemenata za krivičnu prijavu.

Sukob je nastao u kafani njihovog zajedničkog prijatelja Nebojše Bojovića, nakon što se Danijelin pratilac udvarao Mandi i jurio je po kafani. Uvređena pevačica verbalno se sukobila sa manekenkom, koja joj je navodno nalupala šamare. Dan nakon incidenta Manda je za „Blic“ rekla da ne poznaje Danijelu, dok je pevačica ispričala da su crnogorska manekenka i starleta samo želele medijsku pažnju preko njenih leđa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nasilnici Mandi preti kazna zbog svađe s Danijelom Vranić!

Izvor: Tracara.com, 26.Maj.2015

Priča o tuči pevačice i manekenke dobila epilog (foto: Facebook) Nakon što su se manekenka Manda Popović i pevačica Danijela Vranić potukle u jednoj kafani, njihova priča sada dobija epilog. Njih dve su se potukle jer je Danijelin dečko navodno muvao manekenku. Kako prenosi dnevni list Blic,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.