Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamurluk od 30.000 funti: Posle žurke na Ibici umesto autobuske karte kupio autobus

Britanski DJ Dejvid Litl zauvek će pamtiti ludi provod na Ibici, s koje je planirao da se vrati autobusom. Ali umesto da kupi kartu, pod uticajem alkohola mobilnim telefonom je kupio čitavo vozilo - vredno gotovo 30 hiljada funti.

Kad je ujutro video šta je uradio, požalio se prijateljima i fanovima na Fejsbuku, a njegov status je u trenutku postao viralni hit.

"Još ne mogu da verujem šta sam učinio sinoć na Ibizi. Bio sam u Ushuaiji prošle noći i jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam uživao u životu, potpuno bezbrižan i noć je jednostavno proletela. Kada sam otišao iz kluba izvadio sam mobilni iz džepa i shvatio da sam kupio autobus vredan 30.000 funti. O moj Bože! Ne mogu da verujem da se ovo događa. Ibica mi je uništila život! P.S Hoće li netko da kupi autobus od mene?", napisao je britanski DJ, kojem još uvek nije jasno kako mu se to dogodilo.

Iako su neki sumnjaju da njegov post istinit, Dejvid tvrdi da se sve dogodilo upravo tako kako je opisao, a trenutno pokušava da stopira kupovinu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OSTAO SAM BEZ 33.000 EVRA U SEKUNDI: Bio sam toliko pijan da sam sve te pare dao za OVU GLUPOST (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Avg.2016

Foto: Facebook/Davie Little..Jedan britanski turista je tokom jednog noćnog izlaska u Španiji potrošio 33.300 evra i to - na autobus...Umesto da plati kartu od nekoliko evra do kuće, DJ Dejvi Litl je hiljade dao na sopstveno vozilo...Dok je trajala žurka u noćnom klubu na Ibici, on je shvatio da...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.