Majli Sajrus uz ogroman džoint pokušava da preboli bivšeg

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majli Sajrus uz ogroman džoint pokušava da preboli bivšeg

Kontroverzna pevačica Majli Sajrus nedavno je raskinula ljubavnu romansu sa Patrikom Švarcenegerom, sinom proslavljenog glumca Arnolda. Ipak, umesto da sedi kući i pati, ona je našla način kako da zaboravi bivšu ljubav.

Nakon što se provodila u gradu razmenjujući strasne poljupce sa Frenki Rajder, a kasnije se tim fotografijama hvalila na društvenim mrežama, Majli je odlučila da pokaže i novu metodu brisanja stare ljubavi.

Naime, na svom Instagram profilu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je postavila dva videa na kojima se vidi kako puši marihuanu.

A video posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Apr 24, 2015 at 10:12pm PDT

Ovo nije neuobičajeni prizor kada je Majli u pitanju, jedino što je sada drugačije je veličina smotanog džointa koji je pevačica odlučila da ispuši.

Očigledno je da ne krije da joj je raskid teško pao i da je spremna da učini sve kako bi joj dani brže prošli.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.