Majka me strpala u ludnicu: Držali su me zaključanu tri dana, bila sam prestravljena

Izvor: Press, 27.Apr.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka me strpala u ludnicu: Držali su me zaključanu tri dana, bila sam prestravljena

Tim radikalnim potezom bukvalno joj je spasila život, otkriva voditeljka u svojoj knjizi.
foto: stil.kurir.rs
Keli Ozborn je počela da eksperimentiše s drogama kad je imala samo 13 godina. Na rigoroznim odvikavanjima i detoksikacijama bila je čak deset puta.
Ćerka legendarnog engleskog rokera Ozija Ozborna u svojim novim memoarima "There Is No F**king Secret: Letters From a Bada** B**ch" >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << otkrila je da ju je svojevremeno rođena majka Šeron strpala na odeljenje psihijatrije.
 

"Držali su me zaključanu tri dana. Bila sam apsolutno prestravljena. Morala sam da nosim papirnate papuče jer su se lekari bojali da bih pomoću pertli sa cipela mogla da se obesim. U sobi nisam smela da imam ni običnu kašiku jer je svaki metalni predmet za mene bio potencijalno opasan", piše 32-godišnja Keli u knjizi, a prenose strani mediji.
Dodala je da joj je majka Šeron tim radikalnim potezom bukvalno spasila život. Ozborn je već neko vreme "čista", a za svoju zavisnost krivi isključivo sebe.
 

"Tata i odrastanje u centru pažnje javnosti nemaju apsolutno nikakve veze s tim. Droga, tablete i alkohol bili su moj beg od stvarnosti. Danas probleme ipak rešavam drugačije. Naučila sam da budem pozitivna i svaki dan radim na sebi. Ima tu još puno posla", zaključila je Keli.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.