Madonina ćerka Lurdes se zabavlja na plaži sa prijateljima (FOTO)

Izvor: 24sata, 14.Avg.2014, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madonina ćerka Lurdes se zabavlja na plaži sa prijateljima (FOTO)

Madonina najstarija ćerka Lurdes u centru je pažnje u Kanu gde se ovih dana odmara sa prijateljima. Lurdes će u novembru napuniti 18 godina, ali je već sada prava lepotica.

Ćerka pop kraljice uživa u letu, a paparaci je prate u stopu. Tako su uspeli da je slikaju na plaži. Lurdes se zabavljala sa prijateljima ali i pokazala da je od majke nasledila izgled.

Madonina ćerka Lurdes | Foto: Profimedia.rs

Fotografijama će najmanje biti zadovoljna njena majka >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << jer se na njima vidi kako Lurdes puši.

Madonina ćerka Lurdes | Foto: Profimedia.rs

Madona ju je zbog toga već javno kritikovala, ali se Lurdes izgleda na to ne obazire.

Madonina ćerka Lurdes | Foto: Profimedia

Inače, ona je već uveliko u svetu šou biznisa, ali za sada samo kroz modnu marku "Material girl" koju je pokrenula sa majkom, piše Blic.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.