Mačkaste naočare - hit ovog proleća!

Izvor: Press, 18.Apr.2014, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mačkaste naočare - hit ovog proleća!

Lica holivudskih lepotica Merilin Monro, Odri Hepbern i Elizabet Tejlor krasile su naočare "mačkastog" oblika. S obzirom na to da je aktuelna modna scena najviše inspirisana retro stilovima, ne čudi što se ovaj oblik našao među vodećim trendovima. Gotovo da ne postoji kolekcija koja ga nije uvrstila u svoju ponudu, a dizajneri su mu dali još upečatljiviji izgled. Pored jednostavnih modela, pojavili su se i oni sa "oštrim" krajevima i ukrasima.
"Mačkasti" oblici ovog proleća mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se videti u raznim varijantama. Popularni su modeli u svim bojama, sa reflektujućim staklima, dezenima, ukrasima poput kristala, bisera, šljokica, cveća... Origanalan dizajn čini ih posebnim, a jednako su i romantične i seksepilne, pa stoga i ne čudi što ih mnoge dame rado nose. Izbor modela je raznovrstan, od sitnijih do većih i oblijih, a najbolje je birati ih prema obliku lica. Ovalnom, četvrtastom i srcolikom najbolje pristaju nežnije varijante "mačkastih" naočara, dok na okruglom lepo stoje modeli oštrih ivica. 
Možete lako da ih kombinujete, lepo stoje uz klasične uske haljine, kao i lepršave i elegantne A kroja, ali i u varijanti sa "vojničkom" košuljom, običnom sportskom majicom ili teksas jaknom. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.