MUST HAVE KOMADI ZA ZIMU: Ako želite da budete u trendu, nabavite ovo...

Izvor: Press, 23.Nov.2014, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MUST HAVE" KOMADI ZA ZIMU: Ako želite da budete u trendu, nabavite ovo...

Super je ako imate dovoljno novca da ozbiljno obnovite garderobu za ovu sezonu. U suprotnom, uložite u nekoliko dobrih komada koje ćete kombinovati sa garedorbom koju već imate u ormanu.
Evo šta morate da imate ove zime: 

Kožne pantalone 

Dobro, ne moraju baš da budu kožne, mogu i od "kobajagi" kože, ali dovoljno verne originalu. Ne preporučuju se ženama punijeg stasa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << - zbog sjaja čine da delujemo krupnije. U tom slučaju obucite širi kardigan. 

Šljampavi džemper 

Naravno da se i dalje nose takozvani "džemperići", oni koji prate liniju tela, ali oni koji vam stoje kao da ste ih uzele od starije sestre, su hit ove sezone. 

PROČITAJTE JOŠ:
AZIJSKA DIJETA: Glavna namirnica je pirinač!
APSOLUTNI HIT: Jogurt dijeta!
ZA MESEC DANA: Uklonite staračke pega pirinčanom vodom!
   
Široka suknja do kolena 

I suknje su "porasle" ove zime. Do kolena su, često krojene tako da čine pun krug. Veoma su elegantne, a odlično se kombinuju uz salonke, ali i ravne čizme, takozvane "džokejske". 

Karirana košulja 

Odličan komad garderobe s obzirom na to da može da se nosi uz farmerke, klasične pantalone, suknju na posao ili za izlazak, ako je od nekog finijeg materijala. Ima ih, na primer, od providnog muslina, tako da možete da računate na to čak i za novogodišnju noć. 

Crvene cipele 

Ženstvene i seksi, obožavaju ih i muškarci. Ukoliko želite da vas primete, nabavite jedne takve cipelice. 

Štrikani šal i kapa 

Zamolite baku da vam ištrika šal i kapu, ukoliko ne umete sami, ili jednostavno kupite sebi takav komplet. Ne samo što je toplo, već je i lepo, a sačuvaće vašu kosu od vetra i snega, koji nas očekaju, radovali se mi tome ili ne. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.