Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MODNI UZOR Cecina ćerka stigla i do svetskih medija

Anastasija Ražnatović idol je devojčicama zbog svog modnog stila. Cecina ćerka nedavno se oprobala u ulozi manekenke i slikala se za kampanju luksuznog brenda bundi.

Ražnatovićeva je završila u novembarskom izdanju američkog magazina "Gladys", a osim fotografija iz modnog editorijala, objavljen je i katak intervju sa ćerkom folk dive.

Anastasija je pričala o modi i otkrila kako bi jednog dana volela da ima svoju modnu liniju, kao i da bi na jedan dan želela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da se zameni sa pevačicom Rijanom.

O Anastasiji se ovih dana puno pisalo zbog njene veze sa kapitenom košarkaške reprezentacije Srbije Milošem Teodosićem. Iako par uporno izbegava da priča o svojoj romansi, jedan detalj je otkrio da su ipak u kontaktu.

Pročitajte i:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.