MAFIJAŠ MEKOG SRCA: Preko nedelje narko-bos, vikendima pomaže siromašnima

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2014, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAFIJAŠ MEKOG SRCA: Preko nedelje narko-bos, vikendima pomaže siromašnima

Đuzepe Puljizi (53) je vođa mafijaške grupe za koju se pretpostavlja da drži pola evropskog tržišta kokainom. U svoje slobodno vreme, okoreli mafijaš je dosad neumorno pomagao siromašnima

Šef italijanske mafijaške grupe poznate pod imenom ‘Ndrangeta, Đuzepe Puljizi poslednjih dana je privukao pažnju mnogih medija.

Naime, ovaj 53-godišnjak je poznat kao vođa mafijaške grupe za koju se pretpostavlja da drži pola evropskog tržišta kokainom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << , a čijih je 39 članova, uključujući i Puljizija, uhapšeno je prošle nedelje u blizini italijanskih gradova Komo i Leće.

Ipak, u svoje slobodno vreme i to najčešće vikendima, okoreli mafijaš je dosad neumorno pomagao siromašnima kao volonter Crvenog krsta, kako pišu pojedini italijanski mediji.

Printskrin:YouTube/Mario40029

Puljizi je, tvrde, osposobljen za vožnju u kolima hitne pomoći i sa njihovom ekipom je učestvovao u spašavanju mnogih života. Najčešće se tu radilo o saobraćajnimm nesrećama ili je sa ekipom intervenisao u domovima, prenosi “Korijera dela Sera”.

I dok neki nagađaju da bi priče o dobročinstvu mogle biti samo priče za popravljanje ugleda, niko od njegovih kolega u Crvenom krstu nije rekao nijednu ružnu reč o njemu, šta više opisali su ga kao “dobrog čoveka uvek spremnog da pomogne” i kao osobu koja nikada nije pokazala znakove zlobe.

Predsednik Crvenog krsta u Lombardiji rekao je da je Puljizi trenutno suspendovan iz organizacije, ali da iz nje još nije izbačen.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.