MACE, KUCE I SLADOLED: Ovako izgleda Instagram islandske policije (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Sep.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MACE, KUCE I SLADOLED: Ovako izgleda Instagram islandske policije (FOTO)

Fotografije policije u Rejkjaviku prikazuju po čemu se sve razlikuju od svojih kolega širom planete, a svakako je da na ovakve čuvare reda osim Islanđana, niko nije navikao

Policija sa Islanda se razlikuje od ostalih po svojoj opuštenosti i bliskosti ljudi koje štite. Njihove nežne osobine najbolje su oslikale fotografije koje oni redovno objavljuju na svom zvaničnom Instagram profilu.

Razlog za ovakvu opuštenost policije u ovoj državi je verovatno ta >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << što je prema stopi kriminala među najnižim na svetu, a to što se prvo ubistvo dogodilo 2013. godine, verovatno je i više nego dobar dokaz.

Fotografije policajaca u Rejkjaviku prikazuju po čemu se sve razlikuju od svojih kolega širom planete, a svakako je da na ovakve čuvare reda osim Islanđana, niko nije navikao.

Najviše “muke” im zadaju kučići i mačići koji su se zadesili u nekim nezgodnim situacijama, a često se i službenim kolima vozaju sa njima.

Da su toliko opušteni, pokazuje i činjenica i da svoje radno vreme rado troše na vožnju bicika, bilo da je to sa decom ili da izvode vratolomije sa njim, ali i to da im je jedno od najlepšeg zaduženja hranjenje životinja ili poseta prodavnicama sa sladoledom.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.