Little Mix proslavile jubilej i učestvovale u Ledenom izazovu

Izvor: Prva.rs, 20.Avg.2014, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Little Mix proslavile jubilej i učestvovale u "Ledenom izazovu"

Ova grupa nastala je na X Factoru 2011. godine a devojke su od tad izdale bezbroj uspešnih singlova i dva vrlo uspešna albuma. Odgovarajući na brojne čestitke, devojke su tako poručile: “3 godine Little Mixa! Volimo naše Mixere svim srcem, hvala vam za vašu podršku”. 

 
I baš kao i mnoge poznate ličnosti, ova grupa uključila se u ALS Ice Challenge. 
"ASL asocijacija" prikuplja novac za istraživanje "ASL" poremećaja, poznatijeg kao "Lu Gerigov" sindrom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Oni su pokrenuli izazov "kofa sa ledom" u kom poznate ličnosti uzimaju kofu ledene vode, sa kockicama leda i sipaju sebi na glavu. Pritom oni nabrajaju još troje ljudi koji treba da urade isto. 
Zahvaljujući ovoj akciji "ASL" asocijacija prikupila je mnogo sredstava koji će pomoći u istraživanju ove bolesti. Oni su od 29. jula prikupili 13 miliona dolara, a prošle godine za isto vreme sakupljeno je samo 1.7 miliona dolara. 
Pogledaje kako su Little Mix podnele ledeni izazov...

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.