Izvor: Blic, 26.Maj.2016, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena ispratila sina Viktora na matursko veče

Lepa Brena nedavno se pohvalila da je njen sin završio Srednju internacionalnu američku školu u Beogradu, a sada je on maturu proslavio sa svojom generacijom.

Dok je sinoć veliki broj estradnih zvezda slavio na 18. rođendanu Anastasije Ražnatović, Viktor se veselio sa svojim školskim drugovima. Majka ga je ispratila na matursko veče, a Viktor se potrudio oko stajlinga.

Brena je nedavno za Blic izjavila da su ona i njen suprug Boba Živojinović ponosni na sina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ali da on sam treba da se potrudi kako bi imao uspešnu karijeru poput svojih roditelja.

Trudili smo se da sinovima usadimo koliko je školovanje bitno i uspeli smo da im probudimo taj nerv da se u životu probijaju zahvaljujući svojim kvalitetima. Prezime im je omogućilo dosta toga, ali za ime tek treba da se potrude, rekla je ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.