Leonardo Dikaprio na sajtu za upoznavanje

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leonardo Dikaprio na sajtu za upoznavanje

Holivudski glumac, Leonardo Dikaprio napravo je profil na društvenoj mreži "Tinder" koja je namenjena za upoznavanje partnera, preneli su američki mediji.

Četrdesetogodišnji glumac, koji je se u prošlosti zabavljao sa supermodelima i glumicama poput Žizel Bunšem, Bar Rafaeli, Blejk Lajvli, otvorio je profil na "Tinderu" pod imenom Leonard.

A kako prenose američki mediji, Leonardo Dikaprio nije jedina poznata osoba koja koristi sajt za upoznavanje partnera. Takođe, kako navode glumac je prosto "opsednut" ovim sajtom i svakodnevno ga koristi ali još uvek nije zakazao nijedan sastanak sa potencijalnom partnerkom.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.