Lei Kiš nejasno kako je Poreska uprava uspela da ugosti tolike zvezde

Izvor: Njuz.net, 23.Jan.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lei Kiš nejasno kako je Poreska uprava uspela da ugosti tolike zvezde

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeLea Kiš planira da sledeću emisiju snimi ispred Poreske uprave

BEOGRAD, 23. januar 2015, (Njuz) – Poznata voditeljka Lea Kiš već danima je u šoku nakon što je saznala koje su sve zvezde domaćeg džet seta u eksluzivnoj ispovesti pričale o poreklu svog kapitala. Kako saznaje Njuz, ono što najviše muči Leu Kiš je kako je Poreska uprava uspela da na jednom mestu sakupi tolike selebritije.
- Već godinama i decenijama hranim i pojim sve njih. Iz nedelje u nedelju >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << ih pazim i mazim kao decu, odrastaju uz moje poklone i zaista mi nije jasno u čemu sam pogrešila, pa su svi otišli u Poresku upravu a ne u moju emisiju – sa suzama u očima tiho jeca poznata voditeljka.
Kako saznajemo, već neko vreme u studiju u Šimanovcima vlada neprijatna atmosfera. Hodnici su pusti, zaposleni u montaži više ne nose neprobojne slušalice, a životinje iz okolne šume i dalje povremeno same od sebe počnu da tapšu, iako više ne čuju zapovest iz dobro poznate trpezarije “ahahaha, ajmo jedan veliki aplauz”.
- Svesna sam da ptići u nekom trenutku moraju napustiti svoje gnezdo, ali i dalje mi je teško. Sada kada ih je Poreska uprava sve preuzela, rešila sam da svu hranu doniram narodnoj kuhinji – sa drhtavim glasom je rekla Lea Kiš, koja kaže da joj je palo na  pamet da narednu emisiju snimi isped Poreske uprave.
- Za posluženje će biti postavljeno čak 17 stolova hrane za svih 17 gostiju koji su prošli kroz mojih 1200 emisija. Možda čak i iznenadimo gledaoce nekim novim licem, ali ne bih još sve da otkrivam, jer ne znam ko sledeći ide u Poresku – sa ponosom u glasu kazala je velika ugostiteljka.
Reporteru Njuza Lea Kiš je na rastanku poklonila kremu protiv bora i preparat za mršavljenje, uz opasku da sjajno izgleda i da može da ih prosledi nekom.
Luka Ličina

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.