Leči se?

Izvor: Mondo, 06.Feb.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leči se?

Maloletna ćerka pevača "žuri na sastanak Anonimnih alkoholičara".

Foto: Instagram/ParisJackson

Paris Džekson (17), ćerka Majkla Džeksona, napisala je na Instagramu da ne može više da se nosi sa "hejtom" koji joj ljudi na društvenim mrežama pišu.

"Ovo je glupost, trebalo bi ceo dan da sedim i odgovaram na vaše komentare. Mog oca su takođe svakodnevno bombardovali groznim rečima. Nemam ja vremena za ovo. Imam lične obaveze, porodične obaveze >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i sastanke Anonimnih alkoholičara", napisala je ona.

Paris, srednje dete kralja popa, 2013. je pokušala samoubistvo i hospitalizovana je, nakon čega se povukla iz javnosti, ali izgleda da još uvek nije dobro, pa ide na sastanke kako bi ostala trezna.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.