Lažni policajac zaustavio pravog

Izvor: Blic, 01.Feb.2015, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni policajac zaustavio pravog

Muškarac koji se lažno predstavljao kao policajac pokušao je da zaustavi pravog, koji je bio van službene dužnosti, piše “USA Today”.

Pravi policajac je ispričao da je vozio ulicom u Damfrajsu, Virdžinija, kad je čovek u “fordu”, kakav obično voze policajci, počeo da ga prati. Nakon nekog vremena vozač, kasnije identifikovan kao Šon Majkl Robinson (27), stavio je rotaciono svetlo na auto, nakon čega je pravi policajac zaustavio svoje vozilo.

Robinson >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se zaustavio pored policajčevog vozila i čim je saznao da je ispred njega pravi pripadnik snaga bezbednosti, odmah je dao gas i pokušao da pobegne. Policajac ga je pratio, da bi Robinson ubrzo potom izašao iz auta i počeo da beži.

Kad je policija izdala nalog za njegovo hapšenje, Robinson se sam predao. Suđenje je zakazano za 4. mart.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.