Lane Gutović dobio duplu ponudu u TLZP

Izvor: 24sata, 28.Avg.2014, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lane Gutović dobio duplu ponudu u TLZP

Milan - Lane Gutović prihvatio je učešće u šouu “Tvoje lice zvuči poznato”. On će biti među sudijama, ali nije isključeno da se na sceni pojavi i kao takmičar.

ULOGa - Zasad sam prihvatio da budem član žirija u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”. Suština je u tome da kao sudija imam dosta manje >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << radnih dana nego kao učesnik. Svakako ću doprineti da se ova emisija više gleda. Radi se o veoma kvalitetnom programu, s naglašenim humanitarnim ciljem. Ipak, priznajem da nisam previše pratio prvu sezonu - rekao nam je Lane.

Poznati glumac je svestan da bi njegove obaveze bile svakodnevne ukoliko prihvati da bude i takmičar.

- Ponuđeno mi je da budem i jedan od učesnika. Voleo bih i to, ali sve zavisi od produkcije. Moj posao je da glumim, pevam i plešem, tako sigurno mogu najviše da pokažem. Ukoliko bi se to desilo, morao bih svakodnevno da idem na probe i da uložim dosta energije. Paralelno sa svim tim, čeka me i snimanje novih sezona serijala “Mala istorija Srbije” i “Otvorena vrata” - kaže Lane.

Ukoliko produkcija “Emoušen” ne uspe da nagovori Laneta da se takmiči, on će biti samo u žiriju, i to sa Ivanom Ivanovićem i Marijom Mihajlović, dok je Katarina Radivojević zbog poslovnih obaveza odustala od druge sezone. Marija Kilibarda će najverovatnije sama voditi emisiju. Dizajn i vizuelni identitet emisije ponovo će raditi tim okupljen oko stiliste Baneta Devića.

Do kraja nedelje producenti bi trebalo da kompletiraju spisak učesnika. Među onima koji su potvrdili učešće su glumice Jelena Gavrilović i Ana Maljević, sestra Bojane Maljević. Producenti pregovaraju i s nekoliko popularnih pevačica, a s Tanjom Savić su na korak od dogovora. ”Šta mislite o učešću u drugoj sezoni 'Tvoje lice zvuči poznato'? Osećam se uzbuđeno”, napisala je folkerka na Fejsbuku.

S televizije “Prva” potvrdili su da će nova sezona startovati krajem septembra.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

"Šojić" u šou Tvoje lice zvuči poznato

Izvor: Mondo, 28.Avg.2014

Lane Gutović u TLZP - učesnik ili sudija, videćemo!..Foto: YouTube..Zvezda  popularnog filma "Tesna koža" Milan Lane Gutović, prihvatio je učešće u šou programu Tvoje lice zvuči poznato na televiziji Prva..."Zasada sam prihvatio da budem član žirija. Suština je u tome da bih kao sudija...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.