LUKSUZ DO NIVOA PERVERZIJE: Ovaj bioskop na otvorenom, na samoj obali mora će vas RASPAMETITI! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jul.2016, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKSUZ DO NIVOA PERVERZIJE: Ovaj bioskop na otvorenom, na samoj obali mora će vas RASPAMETITI! (FOTO) (VIDEO)

U ovom bioskopu ćete uživati i ako gledate najdosadniji film! Ovo čudo od bioskopa na otvorenom nalazi se u Španiji, tačnije na Ibici.

Dobro je poznato da je Ibica poznata po noćnom životu i ludim žurkama koje traju do duboko u noć, ali ovaj luksuzni bioskop na otvorenom na samoj obali predstavlja posebnu atrakciju.

Bioskop "Amante Beach Club Cinema" na Balearskim ostrvima gostima nudi priliku da uživaju u udobnim foteljama pa čak i da leškare na krevetima, dok ispijaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << koktele i uživaju u raznoraznim đakonijama.

Cena ulaznice za neku od projekcija iznosi 38 evra. Uz plaćenu kartu imate pravo na neograničenu količinu kokica, čašu vina, a dobijate i ćebe.

Inače, prve projekcije počinju u kasnim večernjim satima, tačnije u 22:30. Ako vam se film ne svidi uvek možete da prebacite pogled na nestvarno lep zaliv "Sol d'en Serra" ili da posmatrate nebo i zvezde.

Pogledajte kako izgleda zaliv:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.