Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAVNI ŽIVOT SARE JO Jednim videom otkrila je SVE!

Pevačica Sara Jovanović privatni život krije daleko od javnosti a u intervjuima ne otkriva detalje iz istog. No, to je sada učinila u jednom videu.

❤️ VEČERAS OVAKO ❤️ pic.twitter.com/J0jz6TCncE

Na njenom Tviter nalogu osvanuo je video iz bioskopa. kako to obično biva, za ovakve izlaske dečko je neizostavna stavka, ali Sara sedi pored prazne stolice. Njen partner nije sa njom, ali je to ne sprečava da se dobro zabavi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LJUBAVNI ŽIVOT SARE JO Jednim videom otkrila je SVE!

Izvor: Press, 22.Avg.2017, 22:41

Pevačica Sara Jovanović privatni život krije daleko od javnosti a u intervjuima ne otkriva detalje iz istog. No, to je sada učinila u jednom videu. . Foto: Instagram. Na njenom Tviter nalogu osvanuo je video iz bioskopa....

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.