Izvor: Blic, 23.Okt.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPI NA MAJKU Lidija Vukićević je seksi, ali njeni sinovi ostavljaju bez daha!

Jedna od naših najlepših glumica koja i u šestoj deceniji oduševljava mnoge zgodnom figurom i zdravim načinom života rodila je dva sina koja su očigledno na nju povukli lepotu.

Lidija je Andreja i Davida i dobila iz braka sa fudbalerom Mitrom Mrkelom, od kojeg se razvela kada je Andrej bio prvi razred.

I dok je Andrej, koji ima 24 godine, krenuo tatinim stopama i na pozajmici je iz Rada, mlađi je pilot.

- Oni su moja ljubav - napisala je Lidija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Naravno, fotografija na kojoj Andrej i David poziraju izazvala je brojne pozitivne komentare, pa se mnogi pitaju da li su ova dva momka slobodna.

Lidija je jednom prilikom otkrila kako je vaspitala sinove.

- Bila sam stroga u vreme kada je trebalo da budem takva. Znali su da dobiju malo po guzi kada zasluže. Ne podnosim razmaženu decu koja hoće sve. Zato sam sinove naučila da budu razumni. Ponekad ne mogu da im se ispune sva očekivanja. U kući sam uvek nadzorni organ. Moram da znam u svakom trenutku gde je ko i kako je nešto završeno. Apsolutnu pratnju imam i nad jednim i nad drugim sinom", rekla je jednom prilikom Lidija, a prenosi "24sata.rs".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.