Kuda za vikend?

Izvor: Mondo, 29.Jan.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuda za vikend?

Saznajte koje žurke i svirke treba posetiti ovog vikenda! Izabrali smo najbolje za vas!

Foto: Guliver/Getty/Thinkstock

Mixer


U petak 30. januara koncerte će održati Metak za zlikovca, Horkestar, Popečitelji, DJ Skreč i majstor Ljuban. Ulaz je besplatan.

Vodimo vas na žurke u DOT!

Delimo 3x2 ulaznice i za petak i za subotu! Najbrži osvajaju!

Potrebno je da nam pošaljete mejl na adresu mondonagrade@wm.rs, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa svojim imenom, prezimenom i danom (petak ili subota) za koji se prijavljujete. Najbrži će odmah biti obavešteni emailom o načinu preuzimanja nagrada.

Dragstor

Muziku u popularnom klubu u despota Stefana 115 za vas će birati Fat Kid Beny,Jan Nemeček

Pavle Popov, The Flesh Community i Moodswinger.

KC Grad

All that Bass & Mystic Stilez gruvaće u petak u kulturnom centru "Grad". Žurka počinje u 23 sata. Kišobran žurka je zakazana za subotu od 23 sata, a ulaz će se naplaćivati 200 dinara.

Fest

U popularnom zemunskom klubu, nastupiće EKV tribute bend i ulaz će se naplaćivati 300 dinara. Rezervacija stolova je 200, a separea 400 dinara. Više informacija na 063 700 81 50 (15-23sati). U subotu će nastupiti bend Loco.

Božidarac

Grupe Prisoner i The EndlessFall održaće koncert u kulturnom centru na Vračaru od 20 sati. Cena ulaznice je 500 dinara, a možete ih kupiti na samom ulazu.

Džez klub Čekaonica

Nastupiće Aleksandar Grujić Gruja - keys & laptop, Vladimir Samardžić - electric bass i

Igor Malesević - drum & else. Cena ulaznice je 200 dinara.

Svemirska kafana

Detektivska agencija A. Šaranac/ Mr. Cash nastupiće od 22 sata.

Brod 20/44

U petak za muziku će biti zaduženi DJ Flip & X-Coast. Ulaz će se naplaćivati 200 dinar, dok će Nebojša Bogdanović aka Schwabe puštati muziku u subotu uveče. Posle ponoći ulaznice za ovu žurku će se naplaćivati 250 dinara.

Sveta

Didžej iz Pariza Kevin Reis biće zadužen za štimung u subotu uveče u klubu Sveta. Ulaz će se naplaćivati 250 dinara nakon ponoći.

Three Dots

Muziku će puštati Sugar Lobby, Mirko Lazarević i Schlitz b2b Neutron. Za devojke besplatan ulaz, a za momke posle ponoći 250 dinara.

Monsun

Kru 21 obećava provod! Hip hop veče u najpopularnijem klubu u Savamaloj! Ulaz je slobodan pola sata posle ponoći, a posle toga je 200 dinara.

DOT

Petak i subota u beogradskom klubu Dot donose nastupe čak pet DJ-eva! Ovog petka, 30. januara, još jednu izvrsnu hip-hop/r'n'b žurku doneće DJ Iron i Byp_, a samo dan kasnije, u subotu 31. januara, trio u sastavu Bojan Ribić, Manjane & Nemanja Krstić obećava još jednu žurku za pamćenje.

Anderground

Kovalski, odnosno D_func, će se predstaviti beogradskoj publici 31. januara u kultnom klubu Anderground, koji se specijalno za ovu priliku otvara na jedno veče. Ulaznica košta 700 dinara.

Wats

Muziku u baru sa najboljim pogledom u gradu, puštaće Nemax Jackmill, Kristijan Petrovski i Danijel Čehranov.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.