Koncerti Radeta Šerbedžije u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: Press, 01.Nov.2014, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncerti Radeta Šerbedžije u Beogradu i Novom Sadu

Na tradicionalnim prednovogodišnjim koncertima Radeta Šerbedžija će promovisati pesme sa novog albuma "Vrijeme je draga, vrijeme je".
Ovaj glumac i pevač će 20. decembra nastupiti u Velikoj dvorani Doma sindikata u Beogradu, a dan kasnije u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu. 

Šerbedžija u pratnji benda ''''Zapadni kolodvor'''' koga čine vrsni zagrebački muzičari, pokloniće se >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << beogradskoj publici kroz večeri muzike i poezije. 

Organizator koncerata je Kreativna zajednica "No border" Beograd, a ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji na blagajni Doma sindikata, SNP-a i na svim Eventim prodajnim mestima po cenama od 1.900, 2.300 i 2.500 dinara.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Koncerti Radeta Šerbedžije u Beogradu i Novom Sadu

Izvor: Politika, 01.Nov.2014

BEOGRAD – Na tradicionalnim prednovogodišnjim koncertima Radeta Šerbedžija će promovisati pesme sa novog albuma „Vrijeme je draga, vrijeme je”...Ovaj glumac i pevač će 20. decembra nastupiti u Velikoj dvorani Doma sindikata u Beogradu, a dan kasnije u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu...Šerbedžija...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.