Kolege u šoku: Niko nije znao da je Madžgalj bolestan

Izvor: 011vodič.com, 02.Avg.2015, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolege u šoku: Niko nije znao da je Madžgalj bolestan

Marinko Madžgalj, koji je u četvrtak zbog problema s pankreasom hitno operisan u Kliničko-bolničkom centru na Bežanijskoj kosi, prebačen je sa intenzivne nege na odeljenje hirurgije.
Za zdravstvene probleme Marinka Madžgalja zna samo njegova porodica i nekoliko najboljih prijatelja, jer nije želeo da time opterećuje svoje kolege.
“Ne znam o čemu se radi, nije mi ništa rekao”, kazao je voditelj Ognjen Amidžić, dok je glumac Milan Vasić ostao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << bez teksta kad je čuo ovu vest.
“Molim? Zbunjen sam. Čuo sam nešto, ali nisam bio siguran da li je to istina. Marinko mi ništa nije rekao niti sam primetio da je loše”, rekao je Vasić.
Juče ga je posetila njegova izabranica Lana Sekulić, koja mu je najveća podrška.
Ona ga, kako saznajemo, redovno obilazi u vreme poseta i s njim provodi po dva sata u bolničkoj sobi. Iako je svakodnevno pored svog partnera, Sekulićeva je veoma uznemirena, pa je i juče, odmah nakon što se rastala s njim, zapalila cigaretu kako bi se smirila pre nego što uđe u automobil.
“Lana je mnogo potresena zbog Marinkove bolesti. Sve se desilo iznenada i niko nije naslutio da će morati hitno da se operiše. Voditeljka se trudi da pred njim bude jaka i da psihički što više utiče na njega. I jučerašnju posetu iskoristila je da mu pravi društvo koliko god je dozvoljeno. Čim je ušla u sobu, odmah ga je zagrlila i poljubila.”
“Ona ga je i probudila, ali čim ju je ugledao, malo se pridigao iz kreveta”, otkriva Kurirov izvor.
Kako dalje navodi izvor, Madžgalju je pre desetak dana pozlilo u Podgorici, pa su ga tamošnji lekari hitno uputili za Beograd.
“Marinko se i tokom pozorišne sezone često žalio na bolove u leđima, zbog čega je nekoliko puta u Ateljeu 212 otkazivano izvođenje predstave ‘Kazimir i Karolina’, u kojoj igra. Dugo nije išao kod lekara, a kad je otišao na pregled i uradio potrebne analize, zakazana je operacija”, završava izvor.
Sekulićeva po izlasku iz bolnice nije bila raspoložena za razgovor, samo je prošla pognute glave. Novinari su pokušali da stupe u kontakt i s Madžgaljevom bivšom suprugom Dubravkom Mijatović, s kojom ima ćerku Saru, ali ona nije odgovarala na naše pozive.


#svet
The post Kolege u šoku: Niko nije znao da je Madžgalj bolestan appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.