Kod njih sve PUCA od ljubavi, a kad veza PUKNE isplivaju najgore prljavštine!

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kod njih sve PUCA od ljubavi, a kad veza PUKNE isplivaju najgore prljavštine!

Raskid je uvek gadna stvar, i dok većina ljudi samo nastavi sa svojim životima, postoje oni koji jednostavno ne mogu da se pomire sa tim. Još gora situacija nastaje kada su u pitanju javne ličnosti, koje skoro uvek kreću u javno prepucavanje sa svojim bivšima. Ovo su neke od najgorih.

Goca Tržan i Ivan Marinković

Nakon što su odlučili da se razvedu posle dugogodišnjeg braka i jedne ćerke, Ivan i Goca su krenuli i u javni obračun preko medija. Goca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je iznela optužbe na njegov račun da joj je godinama krišom uzimao novac sa računa, a navodno joj je i pretio da će je pretući.

S druge strane, Ivan je uzvratio izjavama da je Goca loša majka, a i da ima prgavu narav, te da ga je tako napala i nožem tokom jedne svađe.

"Kada sam otkrio da me je prevarila, žestoko smo se posvađali. Imao sam dokaze za to, zbog čega je ona krenula nožem na mene! Pokušao sam da se odbranim i uhvatio je sa obe ruke. Rasekla me je po ruci, a kako joj je nož ispao, povredila me je i po nozi. Modrice od mog stiska prijavila je u Kliničkom centru kao zlostavljanje", rekao je Marinković.

Katarina Grujić i Boris Stamenković

Njih dvoje su napravili pravu scenu prilikom raskida u jednom restoranu, kad je Katarina pronašla njegove poruke upućene drugarici. Pevačica je odmah napravila scenu i nazvala Borisove drugarice "fufama", na šta je on uzvratio da je pevačica "ljubomorna budala".

Ostatak teksta o "lubavnim zavrzlamama" pročitajte na 24sata.rs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.