Ko ti gleda u kolena?! (FOTO)

Izvor: Mondo, 31.Jul.2015, 06:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko ti gleda u kolena?! (FOTO)

Kloi Kardašijan odgovorila hejterima.

Sestra Kim Kardašijan našla se na meti prozivki nedavno zbog slika u jednom časopisu koje su izgledale kao da su prošle ozbiljnu doradu u Fotošopu. Kloi je hejterima odgovorila neretuširanom fotografijom, ali samo dan kasnije našla se u poziciji da se opet brani.

Uprkos tome što su na novim slikama (i ne samo novim) obično u fokusu njene zadnjica ili grudi, Kloi su napali da joj kolena izgledaju "uvrnuto".

"Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sve vas koji me napadate zbog kolena... Samo da znate da sam tri puta imala ozbiljne operacije. Jedno koleno mi je potpuno rekonstruisano nakon saobraćajne nesreće kada sam bila tinejdžerka. Tako da, u pravu ste, koleno će mi uvek izgledati čudno, ali sam makar živa i zdrava", napisala je Kloi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.