Kim i Kanje u MILIONSKIM dugovima: Molite se za nas!

Izvor: Blic, 14.Feb.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim i Kanje u MILIONSKIM dugovima: Molite se za nas!

Kanje Vest iznenadio je fanove kada je sinoć objavio da duguje 53 miliona dolara.

Slavni reper ovo je objavio na Tviteru, te zamolio pratioce da se mole za njega.

- Pišem vam ovo, braćo moja, dok sam u dugovima od 53 miliona dolara. Molim vas, molite se da ovo prevaziđemo - napisao je on.

Kanje je ovih dana na udaru kritika jer je u novoj pesmi izvređao mladu koleginicu Tejlor Svift. Zbog toga je naišao na kritike ne samo njenih fanova, već i brojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poznatih ličnosti koji su stali u odbranu mlade pevačice.

Kanje je o svojim finansijskim problemima govorio i prošle godine, kada je otkrio da se zadužio 16 miliona dolara kako bi pokrenuo svoju modnu liniju. Poznato je da on i njegova supruga Kim Kardašijan već nekoliko godina žive u kući njene majke, dok čekaju da renoviranje njihove vile od 20 miliona dolara bude završeno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.