Kim Kardašijan: Moja ćerka će morati da se pomuči u životu

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim Kardašijan: Moja ćerka će morati da se pomuči u životu

Ćerka rijaliti zvezde Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta možda ima sve u životu, ali njena majka tvrdi da će morati da se pomuči kako bi ispunila sebi svaku želju.

Možda ste mislili da Nort Vest neće raditi ništa u životu i da će uživati u roditeljskom bogatstvu, ali to ne msili i njena majka Kim Kardašijan.

Ona je u jednom intervjuu otkrila da će Nort čim bude dovoljno odrasla morati da radi i zarađuje novac kako bi imala sve što poželi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata <<
Kim se prisetila dana kada je štedela novac kako bi kupila neki komad garderobe i kako ništa nisu dobijale na gotovo od roditelja, već su morale da zarađuju svoj novac ako su nešto želele da imaju.

- Nort mora da ceni rad. Baš me zanima koji će njen prvi posao biti. Ja sam radila u jednoj robnoj kući. Mnogi se začude kada im kažem da će moja ćerka raditi. Naravno da hoće, to ništa nije čudno - rekla je Kim.

- Nort voli modu, možda će biti dizajnerka. Ko zna - dodala je Kim za svoju šesnaestomesečnu ćerku.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.