Kejt Apton: Izmišljotina je da sam rekla kako želim manje grudi!

Izvor: Press, 19.Apr.2014, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Apton: Izmišljotina je da sam rekla kako želim manje grudi!

Lepa Kejt porekla je kako je ikada poželela manje grudi. Naskon što je prošle nedelje britanski tabloid "Sun" objavio kako se mankenka svakodnevno moli za manje grudi, ova 21-godišnja dama tvrdi da su te rečenice potpuno izmišljene. 
- Nažalost, ono što je rečeno o mom telu je pogrešno. To je bio pokušaj da se napravi kontroverza tamo gde je nema. Naravno, da kao svaka žena imam trenutke nesigurnosti, ali volim i ponosna sam na svoje telo, svaki njegov deo, i nikada ne bih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ništa menjala - napisala je Kejt na svom Tviter profilu.
Kejt je zahvaljujući svojim oblinama postigla svetsku slavu, kraseći naslovne strane prestižnih magazina poput "Sports Illustrated", "Vogue", "Elle", "Vanity Fair", a trenutno se posvetila i gradi i karijeri glumice, pojavivši se u filmu "Druga žena" sa Kameron Dijaz i Lesli Man.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.