Kebu ni sin nije prepoznao

Izvor: Blic, 22.Okt.2014, 06:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kebu ni sin nije prepoznao

Nakon što je tokom karijere obradio hitove grupa „Rolling Stones“ i „Queen“, Keba je dobio zadatak da u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“ imitira pevača legendarnog sastava „Kiss“.

Dragan Kojić Keba će u subotu u muzičkom šouu izvesti numeru „I was made for loving you“ grupe „Kiss“, a šminku i masku je već isprobao.

Namazan crno-belom bojom, sa perikom, i u kombinezonu u kom je polugo Keba je „isti“ Pol Stenli, pevač čuvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sastava.

Toliko je bio ubedljiv da ga čak ni sin nije prepoznao.

Oni koji su Kebu videli na sceni kažu da je uspeo i da dočara energiju i pokrete poznatog rokera, kao i njegovo prepoznatljivo plaženje jezika. Sve vreme je zabavljao i do suza zasmejavao svoje kolege, žiri i publiku.
Pogledaj vesti o: Tvoje lice zvuči poznato

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.