Karleuša napisala otvoreno pismo: Kako sam upoznala Zorana Đinđića

Izvor: S media, 13.Mar.2012, 01:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša napisala otvoreno pismo: Kako sam upoznala Zorana Đinđića

Jelena Karleuša ponovo šokira javnost! Na Fejsbuk profilu napiala je pismo u kome je opisala kako je upoznala pokojnog premijera. Ali ne samo to, pričala je o njegovom ubistvu, "potkačila" je Legiju i Cecu.
Pogledaj vesti o: Facebook,   Ceca

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Otvoreno pismo Jelene Karleuše

Izvor: CrveniTepih.com, 13.Mar.2012

Jelena Karleuša je na svojoj Fejsbuk stranici objavila otvoreno pismo povodom devet godina od atentata na Zorana Đinđića. U pismu je opisala njeno druženje s pokojnim premijerom, ali nije ostala dužna ni Đinđićevim ubicama, Ceci Ražnatović, Legiji, medijima… Telegraf.rs objavljuje integralnu...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Karleuša zapanjena: Ne znam kako još mrdam od toliko otrova! (FOTO)

Izvor: S media, 14.Mar.2012, 01:16

Nakon što je na "Fejsbuk" profilu objavila priču o tome kako je upoznala Zorana Đinđića, Jelena Karleuša je ponovo naišla na negativne komentare..

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.