Kara Delevinj ima novu devojku

Izvor: Mondo, 02.Mar.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kara Delevinj ima novu devojku

Supermodel u vezi sa pevačicom Eni Klark, poznatijom kao St Vincent

 Ovogodišnje dobitnica Gremi nagrade za najbolji alternativni album Eni Klark (33) je nova devojka manekenke Kare Delevinj.

Dve lepotice su se upoznale krajem decembra, od kada su, tvrde zajednički prijatelji nerazdvojne. Kara Delevinj je uslikana na sedam njenih koncerata od kraja prošle godine, a  "prava potvrda" je stigla tek nakon dodele Brit nagrada, kada su se njih dve ljubile na žurci upriličenoj nakon dodele.

Pre Eni Kara je bila u vezi sa glumicom Mišel Rodrigez.

 

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ko je nova devojka Kare Delevinj?

Izvor: Lepota i zdravlje, 03.Mar.2015, 09:33

Supermodel Kara Delevinj ponovo je zaljubljena. Ona je odnedavno u vezi sa pevačicom Eni Klark, poznatijom kao St Vincent. Ovogodišnja dobitnica Gremija za najbolji alternativni album, Eni Klark, nova je devojka britanske manekenke Kare Delevinj. Upoznale su se krajem decembra, od kada su nerazdvojne,...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.