Kako zavesti muškarca – saveti psihologa

Izvor: 011vodič.com, 30.Jan.2015, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako zavesti muškarca – saveti psihologa

Psiholog Blejk Lavak tvrdi da prateći njegove savete svaka žena može da zavede muškarca svojih snova.
Blejk Lavak (53) tvrdi da su metode zavođenja koje on preporučuje zasnovane na iskustvima iz istorije i da su se pokazale kao dobre.
“Neverovatno kako je lako zavesti muškarca ako koristite pravu tehniku. Ipak, mnogim lepim i uspešnim ženama to ne polazi za rukom. Dakle, pitanje koje treba postaviti je – šta to radimo pogrešno i šta možemo da ispravimo”, kaže Lavak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> On tvrdi da ne morate da izgledate kao holivudska zvezda, imate ravan stomak i bele zube, već samo da pratite nekoliko saveta – mi bismo dodali, vrlo neobičnih saveta.
Problem je u tome što, kako kaže, žene čekaju da ih muškarci “jure”, a trebalo bi da rade upravo suprotno.
“Žene moraju da zavode od prvog dana. Dok sve druge čekaju da ih muškarac pozove, vi budite aktivni – pozovite ga”, savetuje psiholog.
On tvrdi da je u tome tajna žena koje su uspešne i na ljubavnom polju – ne čekaju da im muškarac priđe, već koriste priliku da razgovaraju sa njim. Lavak kaže da, ako žena želi da navede muškarca da se zaljubi u nju, “mora da mu posveti potpunu pažnju”.
Još jedan od njegovih saveta je da odmah nakon sastanka pozovete muškarca i zahvalite mu na izlasku i društvu, umesto čekate da on kontaktira vas.
“Još bolje, izvedite ga na večeru ili piće i vi to platite, kako biste mu pokazali da vi imate kontrolu”, savetuje Lavak.
Jedan od “najproblematičnijh” njegovih saveta ženama je da na prvom sastanku spavaju sa muškarcem: “Dajte mu to što hoće jer ćete ga na taj način ‘navući'”.
Ekspert za veze Deniz Robertson ne slaže se sa ovim savetima. Ona kaže da je “šokirana što Lavak savetuje ženama da na prvom sastanku uskoče u krevet”. “Zdrava veza ne gradi se tako što će žena da kontroliše muškarca i tretira ga kao da je glup. Muškarac će se zaljubiti u vas ako ste kompatibilni i iskreni jedno prema drugom”.
Šta vi kažete na Lavakove savete?

The post Kako zavesti muškarca – saveti psihologa appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.