Kako su VELIKE zadnjice zavladale svetom

Izvor: 24sata, 20.Nov.2014, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako su VELIKE zadnjice zavladale svetom

Pojedine dame da bi postale poznate u svetu šou biznisa moraju da imaju baš, baš dobra leđa i to u onom delu gde ona gube časno ime. Najbolji svetski primeri za to su Kim Kardašijan, Dženifer Lopez i Bijonse.

Da živimo definitivno u eri velikih zadnjica pokazala je i nedavna fotografija Kim Kardašijan u kojoj pozira sa otvprenim šampanjcem u rukama i čašom na pozadini. Kao da nazdravlja sa svojom trticom koja joj je, uostalom, i donela planetarnu slavu. Ta slika je u >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << trenutku gotovo zaustavila internet.

Za svega nekoliko sati Kim i šampanjac sa sve značajnijom polovinom njenog tela videlo je više od pola miliona ljudi. Naravno, tu je bio i set golišavih fotki koji je u danu objavljivanja pregledan čak 6,6 miliona puta.

Ostavimo Kardašijanku po strani sa sve njenom pozadinom i uzmimo za primer venčanje britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton koje je maltene ostalo u senci fotografije na kojoj je u krupnom kadru bila zadnjica mladine sestre Pipe. Nakon te fotke svet je bukvalno poludeo za njom.

Inače, u afričkoj kulturi su se velike zadnjice oduvek cenile kao pokazatelj plodnosti. Smatralo se da se masti talože u zadnjici zbog hormona kod mladih žena u reproduktivnom dok su stomaci tada ravni.

Takođe, najnoviji podaci iz britanskog Udruženja estetskih plastičnih hirurga pokazuju da je prenos masnih naslaga iz jednog u drugi deo tela postao pravi biznis. Primera radi, operacija tokom koje se mast vadi iz stomaka i butina i ubrizgava u zadnjicu - raste za čak 13 odsto godišnje.

Za sve to je velikim delom tačnije zadnjicom zaslužna i Kim Kardašijan, ali udela, između ostalih, imaju i Dženifer Lopez i Bijonse.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.