Kako drugačije? Slikom zadnjice proslavila 27 miliona pratioca na Instagramu

Izvor: Blic, 27.Feb.2015, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako drugačije? Slikom zadnjice proslavila 27 miliona pratioca na Instagramu

Starleta Kim Kardašijan je svojom popularnošću, ali i talentom za fotografisanje "zaradila" 27 miliona obožavaoca na društvenoj mreži Instagram.

Kako bi se zahvalila vernim fanovima i ovoga puta je napravila jedan selfi. Kako se to od nje očekivalo, pozirala je u seksi donjem vešu, a svoju guzu je stavila u prvi plan.

Osim ove zavidne brojke obožavalaca, Kim ima još jedan razlog da slavi. Naime, njena porodica je potpisala novi ugovor vredan 100 miliona dolara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za E!.

Menadžer Kris Džener je navodno produžio ugovor za nastavak rijaliti programa o porodici Kardašijan na još četiri godine s tim što Kanje Vest, muž Kim Kardašijan nije uključen u sporazum ali će se povremeno pojavljivati u šou programu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim proslavila 27 miliona pratilaca na Instagramu: Šta mislite kakvim selfijem?

Izvor: Svet, 27.Feb.2015

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan proslavila je 27 miliona pratilaca na Instagramu.. Za ovo je zaslužna njena popularnos, ali najviše njeni provokativni selfiji. Na taj način je i proslavila veliku cifru obožavalaca i selfijem u kojem je zadnjica u prvom planu.. Porodicu Kardašijan gledaćemo i dalje...

Nastavak na Svet...

Fotografijom guze u tangama proslavila jubilej na Instagramu

Izvor: Tracara.com, 27.Feb.2015

27 miliona (foto: Instagram) Kim Kardashian je danas konačno prešla cifru od čak 27 miliona pratilaca na Instagramu, što je čini drugom po redu najpraćenijom osobom na svetu, odmah nakon Beyonce.  A kako bi drugačije Kim proslavila ovaj ne tako mali jubilej nego onim po čemu je prepoznatljiva:...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.