Kaća snimila pesmu o raskidu s Banetom!

Izvor: Press, 17.Apr.2014, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća snimila pesmu o raskidu s Banetom!

Pesmu „Da zaboravim“ napisala je Bilja Spasić, koja me privatno poznaje i dosta smo pričale o svemu u prethodnom periodu, tako da je došla na ideju da napiše pesmu o rastanku. Ona je takođe napisala i pesmu „Ljubav“, tako mi da mi ona dođe kao lični biograf. Kao i u pesmi, osećam se jače posle svega jer ono što te ne ubije, ojača te. Iznela sam je sa mnogo emocija i jedva čekam da je sledeće nedelje premijerno izvedem u nekoj od „Grandovih“ emisija - priznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Kaća, koja se oduševila kako zvuči pesma kada joj je saradnik Goran Radinović pustio na mikseti. Na pitanje ko će sada brinuti o njenoj karijeri, imajući u vidu da je to do sada radio njen bivši dečko, ona ističe:
- To je pogrešno protumačeno jer je o mojoj karijeri uvek brinuo „Grand“ i njegovi menadžeri. Bane mi je pomagao jer me je voleo i radio je to iz ljubavi, a s obzirom na to da više nismo u vezi, ne bih ga maltretirala da to više radi - otkriva Kaća, koja će se uskoro useliti u novi stan.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.