KRISTANIJA Starleta plače za kriminalcem

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 07:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISTANIJA Starleta plače za kriminalcem

Stanija Dobrojević je plakala pred kamerama ne skrivajući očajanje što je ostala bez podrške druga, ali i bez nežnosti koje su razmenjivali kao da su u ljubavnoj vezi.

Najbliže okruženje Dobrojevićeve je za „Blic” ovako obrazložilo njeno ponašanje.

- Stanija pati, koliko zbog Kristijanovog odlaska, toliko i zbog toga što se sad oseća bespomoćno i nezaštićeno. Očajna je jer je njegov odlazak za nju veliki udarac i uz to zna da je ona sledeća. A to >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su joj već pripretili. Svesna je da će se farmeri sada ostrviti na nju. Ona od početka ima Kristijanovu podršku i simpatični su jedno drugom. On je inicijator tog odnosa koji ide malo dublje od prijateljskog, ali ni tu ne vidim ništa loše, osim dejstva emocija u zatvorenom prostoru. Stanija nikada ne bi bila sa njim jer je oženjeni muškarci ne zanimaju. Takvi su joj se u životu udvarali i pokazivali otvoreno da joj se sviđaju, ali je ona sve njih odbila - rekla je Stanijina najbolja drugarica Tamara.

Majka poznate starlete Slavica Dobrojević kaže da će njena ćerka održati obećanje koje je dala Goluboviću.

- Stanija je spremna da zaista da Kristijanu nagradu ako je osvoji zato što je svesna situacije u kojoj se on nalazi i da je zbog egzistencije ćerke i supruge prvenstveno i ušao na Farmu. Ona uvek održi obećanje kad su u pitanju njoj dragi ljudi. Ona oseća empatiju i ume da podrži prijatelja kad zatreba - kaže Stanijina mama Slavica.

Sve vreme dok smo razgovarali sa Kristijanom pored njega je sedela Jelena Milošević. Ona nije smela mnogo da otkrije. Odgovorila nam je samo na par pitanja.

Je l‘ ti znaš da njega žena traži ceo dan?

- Znam. Ja ne smem zbog ugovora ništa da progovorim. Dok ne dobijem stvari nazad.

- Ako bude hteo da zove, zvaće vas, ne može sve da postizava. A šta će ženi da kaže sutra? To stvarno ne znam - rekla je Jelena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.