KRIJE STOMAČIĆ I NAVIJA Marejev najveći fan ne odustaje

Izvor: Blic, 03.Sep.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRIJE STOMAČIĆ I NAVIJA Marejev najveći fan ne odustaje

Kim Marej, supruga Endija Mareja, i dalje je veoma glasna na terenu kada joj igra muž.

Kim i Endi će dobiti dete u februaru, a Kim još uvek ne izgleda kao prava trudnica. Ipak, uvek veoma elegantna Kim u publici na US Openu se pojavila potpuno opušteno i sportski obučena, u teksas košulji i crnim uskim pantalonama, a svoj stomačić je celo vreme krila veliko torbom.

Kim je inače poznata kao Endijev fan broj jedan, koja se ne ustručava da viče, vređa, pa i psuje njegove protivnike. Ovoga puta jeste navijala, ali je ipak uspela da se suzdrži od vređanja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zašto najveći fan Endija Mareja krije trudnički stomak? (FOTO)

Izvor: Story, 03.Sep.2015

Kim Marej, supruga Endija Mareja, i dalje je veoma glasna na terenu kada joj igra muž...Kim Marej, Foto: Profimedia..Kim i Endi će dobiti dete u februaru, a Kim još uvek ne izgleda kao prava trudnica. Ipak, uvek veoma elegantna Kim u publici na US Openu se pojavila potpuno opušteno i sportski obučena,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.