KRAJ BRAKA POSLE PET MESECI Boris Novković ogorčenom porukom objavio da se ponovo razvodi

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ BRAKA POSLE PET MESECI Boris Novković ogorčenom porukom objavio da se ponovo razvodi

Hrvatski pevač Boris Novković objavio je poruku na društvenim mrežama kojom je podstakao glasine da je njegovom braku sa 19 godina mlađom Ines Katić došao kraj.

Boris je objavio snimak sa koncerta u čast pokojnog Kemala Montena, i pesmu "Nije htjela" posvetio svojoj trećoj supruzi.

- Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu. Niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << četvrti i peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav, zauvek! I nema drugog komentara. Ines, hvala! - napisao je on na Fejsbuku.

Podsetimo, Boris je u avgustu izgovorio sudbonosno "da" 29-godišnjoj Ines Katić. Njih dvoje upoznali su se devet meseci ranije, kada se pevač zainteresovao za kampanju "Govor mržnje ozbiljna je stvar", koju je Ines inicirala. Počeli su da se dopisuju na društvenim mrežama, a onda se i zaljubili.

Pre Ines Katić, pevač je bio pet godina u braku s glumicom Bojanom Gregorić Vejzović (44), i devet s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima i dva sina, Nou (6) i Bona (3). Drugi brak se raspao jer se Boris zaljubio u slikarku Ivu Višošević, s kojom je raskinuo pre dve godine.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) BORIS NOVKOVIC SE RAZVODI POSLE SAMO 5 MESECI BRAKA Obratio se bivsoj OGORCENOM PORUKOM

Izvor: medio.rs, 19.Jan.2017

Hrvatski pevač Boris Novković objavio je na društvenoj mreži Fejsbuk da se razvodi!

Nastavak na medio.rs...

Razvod posle samo 5 meseci braka: Jedan od najpopularnijih pevača u regionu se obratio supruzi porukom na Fejsbuku (VIDEO)

Izvor: Story, 19.Jan.2017

Popularni muzičar razvodi se od svoje treće supruge, 19 godina mlađe Ines.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.