KRADLJIVICA TVITOVA: Supruga Ogija Radivojevića oplela po Lepoj Breni!

Izvor: Press, 18.Dec.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRADLJIVICA TVITOVA: Supruga Ogija Radivojevića "oplela" po Lepoj Breni!

Bivša voditeljka Biljana Lukić, supruga muzičara Ogija Radivojevića, primetila je da je na nalogu folk dive Lepe Brene objavljen tvit koji je zapravo ona napisala šest dana ranije.
Naime, Biljana je 11. novembra na pomenutoj mreži napisala "Svima vama koji se hranite bljujući i komentarišući živote javnih ličnosti želim bar nedelju dana slave i popularnosti".
Očigledno da se ovaj tvit izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dopao Breni ili nekom od administratora njenog profila, pa je objavljen i na njenom nalogu šest dana kasnije, prenosi Opera 17.
Biljana je primetila da je došlo do "krađe" tvita, pa je uputila apel.

- Molim administratore Lepa Brena naloga da se ne brukaju prepisujući tuđe tvitove koje onda objavljuje Kurir - zaključila je Biljana.
Ubrzo nakon toga je napisala da je saznala da Brena nema administratora i da sama vodi svoj profil, te je zamolila da se oglasi.

PROČITAJTE JOŠ.
(FOTO) KATARINA GRUJIĆ ZAVODI U PROVOKATIVNOJ HALJINI: Pravi muškarci vole inteligente i prelepe žene!
Martina Navratilova se udala za lepu Ruskinju
(FOTO) KAKVA PROMENA: Indi doterala liniju i izgleda bolje nego ikad!
   

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.