Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOŠARKAŠI SLAVILI DO JUTRA Pevali im Milica Pavlović i Darko Lazić, Teo pao u trans zbog jedne pesme (VIDEO)

Srpski košarkaši sinoć su nakon dočeka na platou ispred Skupštine slavlje nastavili na jednom beogradskom splavu, gde su ih zabavljali Milica Pavlović i Darko Lazić.

Naši reprezentativci koji su osvojili srebrnu medalju na Olimpijskim igrama, nisu bili umorni nakon dolaska iz Rio de Žaneira, već su se provodili do ranih jutarnjih sati.

Očevici kažu da su košarkaši bili u transu i da su Milica i Darko napravili sjajnu atmosferu. Pravi haos nastao je kada je Milica zapevala pesmu Autogram od Cece Ražnatović, a kada je Darko ispunio želju i otpevao Okuj me care od Halida Bešlića, pa se čak i Miloš Teodosić dohvatio mikrofona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.