KAD ZAVLADA LJUBOMORA Zgodnoj manekenki prete smrću

Izvor: Blic, 05.Sep.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD ZAVLADA LJUBOMORA Zgodnoj manekenki prete smrću

Lepa manekenka Ksenija Deli prihvatila je ponudu da se pojavi u spotu Džastina Bibera za pesmu 'What Do You Mean". Kada je spot ugledao svetlost dana, ispostavilo se da ta ideja nije bila baš najbolja po nju.

Naime, obožavateljkama je smetalo to što se ona ljubi sa Džastinom i razmenjuje nežnosti.

It was long days and long nights!!!!happy and thankful!!!❤️ #beauty #justinbieber #whatdoumean #song #xeniadeli #happy #hot #work #tired #thanku

A photo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << posted by Xenia Deli (@xeniadeli) on Aug 20, 2015 at 11:37am PDT

- Dobila sam mnogo loših komentara, a to nikako nisam očekivala. Mislila sam da će fanovi biti uzbuđenji, a na svu žalost ja ne mogu sada ništa da uradim kako bi se obožavateljke smirile - rekla je Ksenija.

Ona je dodala i to da nije napravila ništa loše već samo radila svoj posao.

I want to share my soul with u!!!!❤️❤️❤️❤️ @georgefavios @thecandicefiles @muabebebooth #shoot malibu #model #nude #eyes #beach #sexy #send #style #naked #mood

A photo posted by Xenia Deli (@xeniadeli) on Jul 27, 2015 at 11:07pm PDT

- Sigurno neću uzeti Džastina od njegovih fanova. Jako sam osetljiva na komentare o sebi pa sam prestala da čitam šta ljudi pišu po internetu - kaže manekenka.

Na svom Instagramu je dobila more negativnih komentara poput onih da je Selena Gomez lepša od nje i da se skloni od Džastina, pa čak i pretnje smrću.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.