Jelena je ista Kim Kardašijan i zbog toga je obožavaju i Amerikanci

Izvor: Blic, 24.Maj.2016, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena je ista Kim Kardašijan i zbog toga je obožavaju i Amerikanci

U moru dvojnica Kim Kardašijan posebno se izdvaja Jelena Perić (24) koja toliko liči na slavnu starletu da je zbunila i američke blogere. Lepa Jelena na Instagramu je sagradila pravo malo carstvo zahvaljujući sličnosti i trikovima za šminkanje.

Jelena je profesionalni šminker iz Zagreba. Iako je Instagram profil otvorila pre manje od godinu dana, već ima preko 600.000 pratilaca, što je velika brojka čak i za američke blogere.

Za sve može da se zahvali činjenici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da prirodno liči na Kim, ali i fenomenalnim šminkerskim veštinama.

- Često me porede sa Kim. To je veliki kompliment i drago mi je zbog toga, iako ponekad zna da postane zaista dosadno - kaže Jelena za hrvatske medije.

Ona je jako ponosna što je njen Instagram profil tako popularan, ali ističe da nije u pitanuu puka slučajnost, već se iza svega krije ozbiljan rad i trud.

- Da je tako, onda bismo svi imali milione pratilaca! - ističe ona. Jelena je preko noći dobila na stotine hiljada ljudi na Instagramu, a kako joj je to pošlo za rukom pročitajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena je ista Kim Kardasijan i zbog toga je obozavaju i Amerikanci

Izvor: medio.rs, 24.Maj.2016

U moru dvojnica Kim Kardašijan posebno se izdvaja Jelena Perić (24) koja toliko liči na slavnu starletu da je zbunila i američke blogere. Lepa Jelena na Instagramu je sagradila pravo malo carstvo zahvaljujući sličnosti i trikovima za šminkanje...Jelena je profesionalni šminker iz Zagreba. Iako...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.