Jedna od najvećih mladih zvezda napušta glumu

Izvor: 24sata, 23.Okt.2014, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna od najvećih mladih zvezda napušta glumu

Zvezda filmske sage o vampirima "Twilight" Kristen Stjuart odlučila je da napravi pauzu od glume

U intervjuu za “USA Today” Kristi, koja glumi od svoje 13. godine otkriva da ima drugačije planove za budućnost.

Naime, u poslednje dve godine intenzivno je radila na čak sedam različitih filmova i sada je osetila potrebu da se posveti nekoj drugoj vrsti umetnosti.

- Glumom sam počela da se bavim jako mlada. Jedina stvar koja će me pratiti ceo život >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << jeste činjenica da stvarno jako volim svoj posao. Volim puno da radim što i nije tako dobro. Zapravo, to je pomalo čudno, ali to je jedini način da nastavim da radim ono što volim. Volela bih da sam malo normalnija, ali moji planovi su jako teški i iziskuju puno rada. Zato moram biti spremna da ih promenim - izjavila je glumica.

Ipak, ona nije rekla koliko dugo planira da pravi pauzu od glume i kakvi su joj dalji planovi.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.