Jazavičar skočio sa 4.000 metara

Izvor: B92, 16.Sep.2014, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jazavičar skočio sa 4.000 metara

Vlasnici pasa se često odlučuju na ludosti sa svojim ljubimcima, a Nejtan Batist je jedan od najluđih - on je sa svojim Rajlijem skočio iz aviona, sa visine od oko 4.000 metara.

Batist, fotograf iz San Franciska, upisao je više od 400 skokova padobranom, a kaže da je od 2009. godine, kada je sa devojkom udomio štene jazavičara maštao o tome da skoči zajedno sa svojim psom.

Rajli je redovan posetilac avio kluba, svi padobranci i piloti ga poznaju, a često je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << išao u šetnje na zone sletanja.

Njegov vlasnik i ljudi iz kluba su odlučili da i on prođe kroz "inicijaciju", pa su napravili posebne pojaseve za njega, kojima je bio vezan za svog vlasnika tokom skoka.

Batist tvrdi da se Rajli "sjajno proveo" i da uopšte nije bio uplašen.

"Rajli je miran pas i potpuno mi veruje. Svi smo se odlično zabavili, a snimak na kome se vidi Rajli u trenutku otvaranja padobrana je sjajan. Mislim da je jedna od najboljih odluka u životu da se bavim skokovima, a radujem se novim poduhvatima sa Rajlijem", kaže njegov vlasnik.

Šta vi mislite o ovom poduhvatu?

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.