Izvinite… kolega me slučajno zaključao u kabinetu, pa ako biste mogli da pozovete nekog da me pusti

Izvor: Njuz.net, 30.Okt.2014, 00:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvinite… kolega me slučajno zaključao u kabinetu, pa ako biste mogli da pozovete nekog da me pusti

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePoštovani čitaoci,
pre svega želeo bih da se izvinim što koristim ovaj prostor da bih se bavio takoreći dnevnopolitičkim temama i onim što za nekoga predstavlja možda sitan problem, ali verujte mi da nemam izbora i da je ovo meni sada prilićno bitno.
Naime, izgleda da me je neko od kolega slučajno zaključao u kabinetu Ministarstva kulture i informisanja. Ako vam nije problem, jel možete da pozovete nekog da me otključa? Nešto sam se zamislio ovde nad nekim dokumentima o >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << slobodi medija, i nisam ni primetio kada su svi savetnici, asistenti i spremačica otišli, a nemam ključ. Takođe, mobilni mi se ispraznio a nemam punjač.
Ako je problem sad, to jest ako vas prekidam u nečemu, ok, sačekaću do jutra, nije mi prvi put. Imam ovde neki čips i mislim da je ostalo malo koka kole u frižideru, a ima jedna fotelja na kojoj može koliko toliko udobno da se prespava. Pokriću se sakoom, tako da je to ok.
Kad malo razmislim, možda i nije toliko loše nekad se malo izolovati i razmisliti o svemu na miru. Nije da nemam o čemu da razmišljam ovih nedelja.
U svakom slučaju, hvala što ste me saslušali i još jednom samo da podsetim, ako nije teško, ja sam na poslednjem spratu, piše na vratima ministar.
Hvala,
I.T.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.