Izašla zbog seksa sa fudbalerom!

Izvor: Mondo, 07.Apr.2016, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izašla zbog seksa sa fudbalerom!

Starleta otkrila da je rijaliti napustila da bi otišla sa poznatim fudbalerom u hotel!

Starleta Tijana Maksimović, odnosno Tijana Ajfon, opet je napustila Parove, i dobila "odsustvo" od deset dana, a rekla je da će iskoristiti to vreme da smrša i pokuša da manje pije.

"Nabacila sam par kilograma, trudiću se da smršam do povratka u vilu. Striktno ću se pridržavati dijete i izbaciti alkoho, što mi najteže pada", rekla je ona za "Kurir".

Tijani ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nije prvi put da napušta vilu, a tom listu je otkrila da je jednom izašla na 18 sati da bi otišla sa poznatim fudbalerom u hotel.

"Fenomenalno smo se proveli i uzela sam njegov kačket za uspomenu. Seks je bio sjajan! Ne smem da otkrivam ko je, jer se plašim da me onda ne bi više zvao, a to bi bila velika šteta. Poznat je, a meni je važno i da je 'u lovi'", rekla je starleta.

Ranije je izjavila da je Parove napuštala zbog revija u inostranstvu, a sada je promenila ploču!

"Kakve revije, ko će mene sa silikonskim ustima? Nemam pojma koliko se uzima para na revijama", priznala je ona.

Pogledajte snimak koji je Tijana objavila, na kom se vidi kako joj povećavaju usne!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.