Ivana Đođević u “Grand magazinu”: Gde se završava PR, a gde počinje stvaran svet?

Izvor: 011vodič.com, 02.Avg.2015, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Đođević u “Grand magazinu”: Gde se završava PR, a gde počinje stvaran svet?

Svi volimo kada nas vole, kada o nama pričaju lepo i kada naš život izgleda savršeno kao dobro fotošopirana fotografija?
Danas je i anonimnim ljudima dostupno da se javno obrate putem društvenih mreža, kažu svoj stav, ali i promovišu sebe kroz fotografije i reči. Da li nam je život postao poster? Ili nam FB i Instagram daju mogućnost da živimo svojih pet minuta slave makar u krugu od par hiljada virtuelnih prijatelja?
Na ovu temu pričaju novinar Milivoje Mili Čolić, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << modna kreatorka Snežana Stokić i direktor Turističke organizacije Bogatić Darko Mašić. 
Kroz emisiju GRand magazin, voditeljka Ivana Đorđević provećšće gledaoce kroz aktuelne letnje festivale po Srbiji, a u tome će joj svakako pomoći Darko Mašić koji će podsetiti na Dane Hajdučke regate koja se održava u Bogatiću.
Voditeljka Ivana Đorđević će sa svojim gostima pokušati da objasni da li smo postali virtuelni hajduci kada smo svoj život potpuno izmestili na Internet?
I gde se završava PR, a gde počinje stvaran svet oko nas?
Emisija Grand magazin počinje u ponedeljak, tačno u podne i emituje se uživo na Grand narodnoj televiziji.


#svet
The post Ivana Đođević u “Grand magazinu”: Gde se završava PR, a gde počinje stvaran svet? appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.