Ivan Ivanović najavio povratak: Niko ne može da me  posvađa sa „Prvom“

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović najavio povratak: Niko ne može da me posvađa sa „Prvom“

Popularni voditelj je za „Blic“ ispričao da je na njegov sukob s rukovodstvom Televizije „Prva“ definitivno stavljena tačka, a to su potvrdili i iz te medijske kuće.

Šou „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ vraća se u programsku šemu Televizije „Prva“, nakon što su čelnici televizije oprostili voditelju što je prekršio pravila ponašanja u kompaniji. Jednonedeljnu pauzu u emitovanju emisije voditelj i njegovi šefovi iskoristili su da preispitaju svoje postupke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i odluke, a nakon dugih razgovora odlučili su da nastave uspešnu saradnju, na obostrano zadovoljstvo.

- Bez obzira na okolnosti, čvrsto je poverenje između TV „Prva“ i mene. Veoma sam srećan zbog povrataka. Radujem se petku - rekao je Ivan za „Blic“.

Poštujući politiku kuće da ne govore o unutrašnjim problemima, voditelj i menadžment neće u javnosti govoriti o detaljima sukoba koji je doveo u pitanje ostanak Ivanovića u timu TV „Prva“.

Inače, posle nagađanja zašto se Ivanova emisija nije emitovala prošlog petka, on je u subotu rekao da mu je Dragan J. Vučićević „napravio problem“ sa TV „Prva“ servirajući rukovodstvu priču da tajno pregovara o prelasku na drugu televiziju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.